Tilbage Hawaii forside

Fly fra København via London til Chicago

Fredag den 18. januar 2013

   

Dagen startede stille og roligt, vi stod op 5.30 og kl. 7.00 kørte vi til Nyborg, hvor vi stillede bilen for at tage toget til Lufthavnen i Kastrup. Vi kunne godt have ventet til et senere tog, men man ved jo aldrig med DSB, så vi havde valgt at være i god tid.

I lufthavnen opdagede vi, at det fly vi skulle med til Heathrow, var blevet aflyst pga. af snevejr i London og omegn.

   

Der var det, vi var glade for at vi rejste med et rejseselskab, og har ”folk” til at klare problemerne. Vores ”folk” var guiden Solveig fra Gislev Rejser. Vi har to gange tidligere haft Solveig som guide, og begge gange været meget tilfredse med hendes arbejde, så det var betryggende at have hende som guide igen. Solveig fik ændret vores billetter, så vi kunne undgå London. I stedet skulle vi flyve med Air Canada til Toronto og derfra ned til Chicago. Dog skulle vores fly planmæssigt gå tidligere, end den oprindelige afgang, så vi fik en lille smule travlt.

Heldigvis for os, var flyet forsinket, vi kom alle med og kl. 13.25 lettede vi fra København med ca. 7 timer og 57 min. foran os til Toronto.

   

I Toronto havde vi efter planen ca. 3 timer inden næste flyafgang. Den tid blev bl.a. udnyttet til immigration og toldbehandling for at komme ind i USA, det var jo egentlig smart, så skulle vi ikke bruge tid på det i Chicago.

   

Flyet var lidt forsinket, og da vi havde boardet og var klar til at starte, fik vi at vide, at der var kø for at få lov til at lande i Chicago, og det var besluttet at vi skulle tage ventetiden i  Toronto. Ca. 1½ time efter vi oprindelig skulle have været i luften startede vi endelig fra Toronto.

   

I Chicago gik det så dejligt hurtigt i lufthavnen med at få vores bagage, og efter noget ventetid på bussen blev vi kørt til vores hotel i centrum af byen. Vi købte lige en sandwich vi tog med op på værelset som vores aftensmad, og så var en meget lang dag forbi, og vi kunne endelig komme i seng, ca. 24 timer efter at vi var stået op.

   

   

Hotel:
Chicago Essex Inn
800 s. Michigan Avenue
Chicago, IL
USA

Dagens tur: