Tilbage til Thailand forside

Ankomst til Bangkok

Tirsdag den 8. januar 2019

   

Efter ca. 10 timers flyvetur var vi fremme i Bangkok. Der var åbenbart landet en del fly, for der var en lang kø for at komme igennem paskontrollen, men med lidt tålmodighed kom vi igennem. Derpå fandt vi vores bagage, det havde kørt rundt på båndet nogle gange.

  

Vi skulle på førstedelen af turen på en rundrejse, en grupperejse med Stjernegaard Rejser, så vi fandt guiden som stod og ventede på os. Da vi alle var samlet, gik vi udenfor, for at vente på en bus, der skulle hente os.

Vi blev kørt ned i China Town, hvor vi skulle bo de næste to nætter. Værelserne var til vores rådighed allerede fra morgenen, så vi fandt vores værelse på 15. sal, og slappede lidt af.

       

   

   

Kl. 11.00 mødtes vi alle lige udenfor hotellet, vi skulle på en lille gåtur ned gennem gaderne i China Town. Vi gik ned til floden, hvor der var hyret en båd, til at sejle os hen til en restaurant, hvor vi skulle have vores frokost.

   

   

       

   

   

   

   

   

Frokosten bestod i en alsidig buffet, så var der nogle, der ikke blev mætte, var det deres egen skyld.

   

   

   

Fra frokosten gik vi gennem blomstermarkedet og hen til bussen, der holdt og ventede på os.

      

   

   

   

   

Vi kørte til Wat Tramit, hvor vi skulle se skulpturen Golden Buddha. Inden vi gik fra bussen kunne man vælge om man ville gå med Morten, eller man ville med bussen og lokalguiden tilbage til hotellet. Jeg var den eneste der ville med bussen tilbage (for at skåne min ryg), så chaufføren fik fri, og jeg ville på anden måde blive fragtet til hotellet.
Det viste sig, at en af prinsesserne var på besøg i Wat Tramit. Det bliver ikke varslet på forhånd, og man ved ikke, hvor længe hun bliver. Vi rangerede ikke højt nok til at kunne få lov til at gå derind, så længe prinsessen var der. Derfor besluttede vores guide Morten, at vi ville ”skubbe” besøget til næste dag.

       

Lokalguiden prajede en tuk tuk til hende og mig, og vi zig-zaggede mellem bilerne i alle vognbaner for at komme frem til hotellet.

   

Samtidig gik Thorkild sammen med resten af gruppen til hotellet.

   

Da jeg kom tilbage til hotellet, viste det sig at Thorkild, havde nøglen til vores værelse. Så imens jeg ventede på at blive lukket ind, tog jeg lidt billeder fra 15. sal.

   

Resten af eftermiddagen havde vi til fri disposition. Jeg tror nu nok, at de fleste benyttede tiden til at slappe af. Thorkild gik på et tidspunkt en lille tur ned i Starbucks lige ved hotellet og købte sig en kop kaffe.

   

Trafikregulering i krydset lige ved hotellet.

   

   

Udsigt fra vores værelse.
Jeg brugte noget af tiden på at skrive dagbog, ordne billeder og lignende. Vi fik også begge en lille lur.
Da det blev tid til aftensmad, tog vi elevatoren op til 25. etage, hvor der ligger en restaurant med udsigt til Bangkoks skyline. Den del af restauranten hvor bordene står, drejer langsomt rundt, så udsigten hele tiden forandrer sig lidt.

     

Menuen var også her en buffet.

   

Udsmykningen var julepynt.

   

Efter maden gik vi lige en lille tur ned på 23. etage, hvor der er en udendørs bar, der kunne vi nyde udsigten uden glasruder.