Tilbage til Thailand forside

Fly til Chiang Rai

Lørdag den 12. januar 2019

Allerede kl. 4.30 stod vi op denne dag. Vi skulle skifte hotel og region.

  

Ca. kl. 6.00 var vi klar til at køre videre, vi skulle ind til Bangkok og videre derfra med fly til Chiang Rai, der ligger i det nordlige Thailand.
Ca. halvvejs holdt vi en pause ved en tankstation med en del små butikker, hvor vi kunne købe kaffe og lignende.

   

Der var en parkeringsplads til handikappede og en til kvinder. Den første kunne vi forstå, men den til kvinderne skulle vi lige have en forklaring på.
Den er lavet for at kvinder kan parkere mere sikket, specielt når det er mørkt. Mange varehuse er 2. sal i parkeringen også forbeholdt kvinder af samme grund.

       

   

 

Turen gik videre til indenrigsterminalen i Bangkoks lufthavn, og vi sagde derpå farvel til lokalguide og chauffør.

Da vi havde tjekket ind gik Thorkild og jeg ind i loungen, det havde vi ret til via vores billetter, og så var der bestemt ikke nogen grund til at gå rundt ude i terminalen.

           

   

   

Vi fik en tidlig frokost imens vi ventede på, at det var ved at være tid til at komme videre i programmet.

  

Da vi var kommet om bord i flyet, blev der lige ½ times forsinkelse, af en for os ukendt grund. Heldigvis var det kun en kort flyvetur op ca. 1 time.

   

Undervejs fik vi lidt at spise.

       

   

   

 

Den nordlige provins i Thailand, hvor vi skulle være resten af selve rundturen, hedder Lana og blev først indlemmet i Thailand i 1933.

 

Vi landede i en forholdsvis lille lufthavn, så vi gik ikke ret langt inden vi var fremme ved bagagebåndet, og vores kufferter var iblandt de første der kom ud, så vi gik ud for at finde vores nye lokalguide. Vi havde fået en ret præcis beskrivelse af ham, og han var da også let at finde i ankomsthallen. Bussen stod også næste lige udenfor, så vi gik ud i varmen, og ventede på, at resten af flokken havde fundet deres bagage på båndet.
Da vi alle var placeret i bussen, kørte vi en kort tur. Der var blomsterfestival i området, og vi stod af bussen for at gå rundt og nyde synet af alle blomsterne.

  

   

   

   

   

    

   

     

   

   

   

   

   

   

 

   

 

   

   

         

   

   

   

Da vi atter skulle videre blev i kørt i cykeltaxi hen til bussen. Derpå kørte vi nogle få kilometer med bussen, hen til det hotel vi skulle bo i to nætter.

   

   

 

Genbrug af flasker.

       

     

 

   

     

Resten af eftermiddagen var til fri disposition. Thorkild gik først en lille tur, og da han kom tilbage tog vi en frisk svømmetur i det kolde vand i hotellets pool.

     

Først på aftenen gik vi alle samlet ud i byen. Hver nat samles en stor flok fugle, for at tilbringe natten i byen.

 

Det var nu ikke for at se fugle vi gik ud, vi skulle op til byens klokketårn, og var fremme ved det, så vi kunne se uret slå kl. 19.00.

  

 

Det var blevet tid til aftensmaden, så vi gik på restaurant og fik denne aften en ikke traditionel menu. Der vist lå godt og tungt i maven på alle.

         

Efter maden var vi en lille tur på natmarkedet, inden vi returnerede til hotellet for at samle kræfter til næste dags oplevelser.