Tilbage til Thailand forside

Rejsedag - transport fra Chiang Mai til Hua Hin

Fredag den 18. januar 2019

Ved 6-tiden stod vi op, og havde derfor god tid til at få pakket det sidste i kufferterne og gøre os klar til afrejse fra Chiang Mai.

  

Ca. kl. 8.00 kørte vi med bussen de små 5 kilometer ud til lufthavnen, rundturen var færdig og gruppen var svundet lidt ind, idet 2 personer allerede var taget af sted tidligere om morgenen, og fire blev tilbage, idet de først skulle rejse videre til aften.

Vi skulle videre til Hua Hin, hvor vi havde besluttet at holde en uges ferie, inden vi atter skulle hjem til det kolde Danmark; vi havde læst på Internettet, at der var sne i Danmark.

       

Også denne gang gav vores billetter os adgang til Loungen, så vi slappede af og fik lidt at spise, dog havde vi lige fået morgenmad, så det var nok med lidt frugt.

   

Om bord på flyet havde vi rigelig med plads, det var trods alt kun en flyvetur til Bangkok på ca. en time.

       

   

På den time, fik vi på 25 min lidt mad, så var der atter ryddet af, og vi kunne slappe af i ca. ½ time, inden vi skulle have sæderne oprejst til landing.

      

   

   

   

   

I lufthavnen i Bangkok var der atter et lille frafald. Vi resterende samledes i en bus, der kørte os til Hua Hin med en lille pause undervejs.

   

Morten hilser af.

   

   

   

Saltindvinding.

   

Ca. 226 kilometer.

   

Vi ankom til hotellet og flyttede ind på vores værelse for den næste uge. Jeg var blevet lidt forkølet og var ikke helt frisk, så jeg tog lige et hurtigt bad og slappede derefter af, indtil vi skulle spise. Thorkild gik en lille tur på hotellets område.

       

   

Vi havde alle via Morten bestilt mad, hos en dansker der har en restaurant i Hua Hin, så vi ikke den første aften skulle bruge en masse energi på at finde ud af, hvor vi ville spise.

   

Menuen var fyldt mørbrad med kartofler og brun sovs.

   

Da vi atter var tilbage ved hotellet, gik nogle af os en tur til 7-11 for at handle lidt.