Tilbage til Den Dominikanske Republik forside

Fisk og hjemrejse

Lørdag den 4. februar 2017

   

   

   

Om formiddagen var vi en tur ude at snorkle for sidste gang i denne omgang.

      

   

   

   

Gulfinnet gerrid – Gerres cinereus

   

   

   

   

 

Det var blevet pakke kuffert tid, og ca. kl. 12.00 tjekkede vi ud fra værelset.

       

Vi fik os lidt at spise i snack baren.

 

Vi skulle efter aftalen hentes kl. 13.00 – kl. 12.45 kom der en bil, fra samme selskab som kørte os til hotellet, så vi spurgte chaufføren (som ikke kunne engelsk) hvem han skulle hente. Det tog ham så lige 5 minutters søgning på mobiltelefonen at finde navnet på dem han skulle hente. Det viste sig, at det var vores bil der var kommet, og vi begav os mod Punta Cana.

   

Ups – op igen.

      

Vandet kommer fra en kilde.

    

     

Der var mange, der havde vaskedag.

       

 

     

Chaufføren var god til at sagtne farten, når der var noget vi gerne ville tage billeder af. Han kørte en lidt anden vej, end ved turen til hotellet, så vi så lidt nyt på Samana halvøen.

   

     

Også dette vand er kildevand.

   

   

 

     

Hovedvejen ned mod Santo Domingo og videre var samme vej som vi havde kørt tidligere. Der er ikke så mange gennemgående veje, så der var ikke nogen anden vej at køre.

  

Æg på køretur i varmen.

   

     

Vi havde krydset øen, og kørte atter ved den sydlige kyst, hvor vi havde været i den første uge.

       

   

   

     

Efter lidt over tre timers kørsel holdt vi en lille pause.

     

Sukkerrør.

     

Det var ikke usædvanligt, at vi mødte fodgængere på motorvejen.

      

     

Det tog os lidt over 5 timer at køre de 354 km. incl. den lille pause.

 

Da vi kom til lufthavnen havde chaufføren ikke styr på, hvor han skulle køre os hen, så vi blev først sat af ved den forkerte terminal. Heldigvis blev det opdaget inden han var kørt videre, så vi kom hen til den korrekte terminal.

      

I terminalen fik vi os lidt at spise, vi var ikke imponerede over udvalget.

  

Der gøres klar til at forlade varmen.