11. dag |
Bristol |
Vi ville gerne køre meget tidligt denne morgen, men det kunne ikke lade sig
gøre at få morgenmad inden kl. 700,
så for at vinde lidt tid
pakkede vi bussen før vi spiste morgenmad, vi kunne således køre kl. 730.
Først på formiddagen kom vi til at køre i to mindre køer, første gang
var der en bil, der var brændt,
anden gang var det på grund af noget
vejarbejde.
I England er de bagerste nummerplader gule og de forreste er hvide.
Midt på formiddagen holdt vi en lille pause og lidt i 12 var vi fremme ved Eurotunnelen, næste afgang var 1233, og den kom vi med.
Der er et gulligt lys i togvognene.
Allerede på vejen til Irland havde vi fattet interesse for englændernes
tandbørstning uden vand og tandpasta (se evt. 2. dag).
Thorkild havde besluttet, at han ville prøve det på vejen hjem. Her er han i
fuld gang med at "børste tænder".
"Tandbørsten".
Undervejs under kanalen stillede vi vores ure fra kl. 1206 til kl.
1306, det medførte straks en sultfølelse hos de fleste.
Søren mente, at såfremt vi stillede urene den anden vej, så ville vi blive
mætte…
I området ved eurotunnellen i Frankrig er der et kæmpe indkøbscenter, her holdt vi vores frokostpause.
Vi havde købt en sandwich, da vi holdt pause i England, den spiste vi under
togturen,
så medens de andre fik noget at spise havde vi tid til at gå på
besøg i et af de supermarkeder der er i indkøbscenteret.
Vi havde aldrig set så stort et supermarked før, der var utrolige mængder af alle varer og vi nåede kun en meget lille del af butikken.
Camenbertoste – det var for os som at slippe børn løs i en legetøjsbutik.
Det regnede da vi skulle tilbage til bussen, så Ingrid fik våde strømper.
Ved Antwerpen var vi uheldige at komme i en meget langsom kø der varede i godt to timer.
På grund af den langsomme kørsel på motorvejen, var vi først fremme ved
hotellet i Duisburg (det samme som vi sov på den første nat) kl. 2100,
på grund af den tyske effektivitet, som det var rart at komme til, foregik
indkvarteringen meget hurtigt. Vi havde den dag kørt 688 km.
Vi fik et værelse meget tæt på receptionen, i den ældre del af hotellet, den første nat havde vi boet i en forholdsvis ny del.
Kort tid efter ankomsten kunne vi sætte os til borde og få vores varme mad.
Vi fik først tomatsuppe.
Derefter fik vi kødboller med kartofler og frisk salat.
Til dessert fik vi noget de kaldte en herrecreme.